Prepoznajte srodnu dušu u horoskopu

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/07/srodne-duse-u-horoskopu-seminar-cover.jpg

U emotivne veze se lako ulazi, dovoljno je da se zaljubite i da to bude obostrano. U početku je sve idealno, oboje uživate u zajedničkim trenucima i vidite jedno u drugome samo najbolje. Sve je nalik ostvarenju vaših snova. Kada početno oduševljenje prođe, nakon nekoliko meseci, počinjete da primećujete kod osobe u koju ste zaljubljeni ponešto što vam smeta. Nešto u ponašanju druge osobe što vam ne prija, osobine ličnosti koje pre toga niste primećivali ili na to niste obraćali pažnju, navike koje nisu u skladu sa vašim načinom života, kućnim vaspitanjem, moralom i slično. Razlike između vas i voljenog bića iz dana u dan se povećavaju i vaša zaljubljenost počinje da bledi. Ubrzo zaljubljenost ustupa mesto rezignaciji i počinjete da razmišljate o tome da druga osoba ipak nije neko s kim biste želeli da provedete ostatak života. Ovo je tačka odakle počinju problemi koji prete da ono što je u početku nalikovalo na ostvarenje vašeg sna, sada postane veliko razočaranje.

U manjini su oni koji će doneti odluku da vezu prekinu i da potraže nekog ko će više odgovarati njihovim potrebama u ljubavi. Većina će se do tada vezati za drugu osobu i umesto negovanja iskrenog odnosa, ostaće u vezi radi materijalne sigurnosti, straha od samoće, straha od osude sredine u kojoj žive, iz uverenja da mogu da promene drugu osobu da se ponaša onako kako njima odgovara ili iz nekog drugog razloga koji nije direktno povezan sa iskrenim odnosom između dvoje ljudi, a još manje sa pravom ljubavi između njih dvoje. Dalji tok ove priče vam je verovatno dobro poznat. Dvoje ljudi koji su jedno drugome postali potpuni stranci, žive jedno pored drugog i jedno drugog opterećuju iz dana u dan. Negde su česte svađe i prepirke, negde oboje ili samo jedna osoba nalazi oduška u vezi sa strane, tzv. “tajnoj vezi”, a negde vlada tišina ispunjena napetošću i nema stvarnog odnosa i ljubavi.

Šta je potrebno poznavati da se problematični odnosi ne bi dešavali? Ako su već u toku, da li je moguće da se učini nešto što bi dovelo do kvalitetne promene i oživelo ljubav koja je davno nestala između dvoje ljudi?

Poznavanje tipa ličnosti – sopstvenog i osobe sa kojom želite da uđete u vezu, kao i poznavanje slaganja tipova ličnosti, omogućiće vam da izaberete osobu sa kojom ćete moći da se složite. Tako ćete moći da izgrađujete emotivnu vezu ili bilo koji drugi vid odnosa gde ćete jedno drugoga podsticati, umesto što ćete se sudarati sa razlikama.

Na seminaru prepoznavanja srodne duše u horoskopu naučićete kako se određuju tipovi ličnosti (temperamenti) po Ptolomeju. Poželjno je, ali nije obavezno poznavanje hijerarhije planeta (dostojanstva i debilitacije) po Ptolomeju i slučajnih dostojanstava i debilitacija po W.Liliju.

Naučićete koje planete igraju važnu ulogu u izgradnji skladnog odnosa, koji aspekti ukazuju na dobro slaganje i koji govore o neslaganju. Koja je uloga tačke fortune u izgradnji skladnog odnosa. Kako se u vremenu vidi kada će doći do odnosa i kako se vidi raskid ili izlazak iz odnosa, tj. emotivne veze. Sve ovo je prikazano na primerima iz svakodnevnog života u natalnim kartama parova koje se obrađuju na seminaru.

Slobodni ste da donesete svoje karte i na ličnom primeru se uverite u kvalitet seminara.