Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Bik – Astrosymbolica
 

Mesečna prognoza za znak Bika

APR 20-MAJ 20
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Bik-2.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/02-Bik.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju sa Marsom, što će dovesti do ozbiljnih teškoća u protoku novca i finansiranju primarnih radnih zadataka zbog čega vam se savetuje da izbegavate da se zadužujete i da ulazite u velike investicije. Venera će praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam da prikupite sredstva za nastavak poslova koji su u toku i za dugoročne projekte, što će vam omogućiti stabilnost u poslovanju. Kvadrat Venere sa Neptunom 4. decembra vas upozorava da budete pažljivi u vezi saradnje sa investitorima i da imate u vidu da ćete imati posla sa osobama koje će pokušati da vas izmanipulišu, a to bi vam moglo naneti gubitke. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i usmeriće vas ka planiranju saradnje sa inostranim preduzećima. Pokrenućete nešto novo u vezi oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Venera će 10. decembra ući u znak Jarca i doneće vam podršku od strane jedne žene na visokom položaju, kao i početak plodne saradnje sa dizajnerima i stručnjacima za marketing. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom i transportom.

Sunce će 12. decembra praviti sekstil sa Saturnom i donosi vam poboljšanje platnog prometa, što će povoljno uticati i na porast vašeg budžeta za finansiranje važnih projekata. Vaš status na poslu će biti stabilan, a moguće je i unapređenje. Trigon Merkura sa Uranom će vam doneti uspeh u ostvarenju jedne ideje koja će vam omogućiti da ostvarite uspeh na širem području, posebno ako se bavite programiranjem ili ste IT stručnjak. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i usmeriće vas ka pokretanju ostvarenja tajnih planova koji vam mogu doneti prednost nad konkurencijom. Merkur i Venera će praviti trigon sa Neptunom i omogućiće vam dobitke od saradnje. Ovu godinu ćete završiti sa planiranim uspehom.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zdravstva, prosvete, transporta, trgovine i modernih tehnologija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere ka Marsu na početku decembra izazvaće napetost između vas i voljene osobe. Pojaviće se ljubomora, posesivnost i druge negativne emocije u vašem odnosu. Opozicija Sunca sa Marsom će dodatno opteretiti vašu vezu jer ćete zauzimate suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Neophodno je da nađete zajedničko rešenje.

Druga polovina decembra će vam proteći u relativno stabilnoj atmosferi koju će tek povremeno remetiti predlozi u vezi toga kako ćete provesti novogodišnje praznike. U vezi toga ćete voditi dinamične razgovore i poneku žučnu raspravu ali ćete uspeti da se dogovorite. Krajem decembra ćete uživati u zabavama sa zajedničkim prijateljima koje će biti česte.

Ako ste slobodni:

Početak decembra doneće vam neprijatnu situaciju sa osobom koja će pokušati da vam dokaže kako biste upravo sa njom trebali da uđete u emotivnu vezu i pored toga što ste je već nekoliko puta odbili. Dešavaće vam se i da vas drugi više nego obično savetuju kako treba da se ponašate da biste privukli osobu koja bi vam odgovarala za novu emotivnu vezu. U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog čiji će vas lični kvaliteti privući i sa kim ćete se zbližiti i imati dobar provod.

Stariji Bikovi će u prvoj polovini decembra ući u avanturu sa osobom koja će ih snažno fizički privući ali će ta avantura potrajati kratko. Treća dekada decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja bi se mogla pokazati vrednom pažnje.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra vam donosi pad imuniteta i promenljivo zdravlje. Bićete podložni upalama u predelu disajnih organa. Upala grla je najpre moguća, kao i pojačani bronhitis ali i druge disajne smetnje. U drugoj polovini decembra će vam se zdravstveno stanje stabilizovati. Bićete više u pokretu i praktikovaćete metode zdravog života i ishrane.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže antioksidanse. Od povrća jedite pasulj, luk, brokoli, slatki krompir, kelj, šargarepu, spanać i karfiol. Posebno bi vam prijale čorbe od navedenog povrća. Od voća jedite jabuke, mango, ananas, grejpfrut i suve šljive. Suncokretove semenke su vam dobar dodatak ishrani, kao i zeleni čaj sa dodatkom đumbira.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd