Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Jarac – Astrosymbolica
 

Mesečna prognoza za znak Jarca

DEC 22-JAN 19
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Jarac-1.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/10-Jarac.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars, što će vam doneti probleme u poslovnim odnosima zbog spletki osoba koje su vam tajni neprijatelji i koje žele da se nađu na vašim pozicijama ili da ostvare ličnu korist preko vašeg uspeha. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama i da se koristite nelegalnim kanalima za promet novca jer bi vam to moglo naneti štetu. Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da kroz primenu jednog tajnog plana privučete bolju zaradu i uvećate vaše finansijsko stanje. Imaćete stabilna sredstva koja ćete moći da uložite u sve što vam bude neophodno u narednom periodu. Kvadrat Venere sa Neptunom i Jupiterom u prvoj dekadi decembra dovešće do zastoja u pregovorima iza zatvorenih vrata jer ćere se suočavati sa nejasnoćama u ponudi druge strane. Nailazićete i na razne pokušaje manipulacija i pokušaja druge strane da na nekorektne načine izvuče korist. Slične stvari ćete imati ako se bavite trgovinom. Ulazak Merkura u vaš znak 6. decembra omogućiće vam da temeljno razmišljate i uočavate povoljne prilike.

Venera će 10 decembra ući u vaš znak i doneće vam dobar osećaj za rešavanje važnih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima i nadređenima. Imaćete dobar osećaj kako da poboljšate vaše pozicije i vaši potezi će biti uspešni po tom pitanju. Unapređenje je moguće. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i otvoriće vam povoljne mogućnosti za dovršavanje važnih projekata i saradnju sa privatnim sektorom. Ulazak Sunca u vaš znak 21. decembra će vas dovesti na odgovorniji ili rukovodeći položaj i vaš autoritet će doći do pozitivnog izražaja. Venera će praviti trigon sa Uranom i sekstil sa Neptunom i doneće vam uspeh u investicijama i uspešno okončanje pregovora. Godinu ćete završiti sa dobitkom.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave, ugostiteljstva, menadžmenta i administracije. Bićete u prilici da započnete sopstveni biznis ako vam je u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina decembra vam donosi neslaganja sa voljenom osobom. Tajne koje oboje imate i koje ste skrivali i ono o čemu ste ćutali, dovešće do napetih odnosa, ljubomore, a moguće su svađe, sukobi i udaljavanje. Neophodno je da se potrudite da postignete zajednički prihvatljivo rešenje, ali će to otežavati nepoverenje i nejasnoće u komunikaciji.

Druga polovina decembra će vam doneti smirenje tenzija zahvaljujući ulasku Venere u vaš znak. Uspećete da poboljšate međusobno poverenje, da razrešite nejasnoće i budete iskreni jedno prema drugom. U trećoj dekadi decembra ćete imati dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i novogodišnje praznike ćete provesti u zabavi i skladu.

Ako ste slobodni:

Prva dekada decembra će vam biti napeta jer ćete se suočavati sa tajnim obožavateljem koji će vam slati poruke preko društvenih mreža sa nepristojnim ponudama, a kada ga odbijete i blokirate, ogovaraće vas iza leđa. Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja će vam prići na način koji će vas oduševiti i na prvi pogled ćete se zaljubiti. Ispostaviće se da se dobro slažete i razumete. Do kraja decembra ćete postati bliski i zajedno i srećno ćete provesti novogodišnje praznike.

Stariji Jarčevi će prekinuti odnos sa osobom sa kojom su se viđali jer će izgubiti interesovanje. Druga osoba neće to prihvatiti i pričaće neistine o vama. Ostvarićete novo poznanstvo krajem decembra i bićete zadovoljni svojim izborom.

ZDRAVLJE

Prva dekada decembra vam donosi osetljivo i promenljivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, virusnim infekcijama praćenim povišenom temperaturom, disajnim tegobama, glavoboljom i probavnim smetnjama. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana. Ostatak decembra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Više se krećite i poboljšajte vašu kondiciju.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje su dobre za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, cveklu, slatki krompir, bundevu i sok od kuvanog paradajza. Od voća jedite crveni grejpfrut, sušene kajsije i urme. Često pripremajte ribu, morske plodove i iznutrice. Jedite indijski orah, koristite đumbir, kurkumu i kari. Pijte zeleni čaj, jogurt i kefir.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd