Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Lav – Astrosymbolica
 

Mesečna prognoza za znak Lava

MAR 21-APR 19
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Lav-1.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/05-Lav2.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i izazvaće prekid jednog saradničkog odnosa. Budite pažljivi u prihvatanju bilo kakvog poslovnog i finansijskog rizika jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Venera će praviti nakon toga sekstil sa Saturnom i doneće vam mogućnost napretka radnih zadataka koji su povezani sa javnim poslovima, pravnim i ekonomskim oblastima, kao i onima koje radite u odnosima sa dugogodišnjim partnerima. Kvadrat Venere sa Neptunom će nepovoljno uticati na vaš platni promet. Doći će do pokušaja manipulacija u naplati potraživanja, a ako se bavite berzanskim akcijama, nekim deonicama će pasti vrednost pod sumnjivim okolnostima. Izbegavajte da se zadužujete. Venera će 9. decembra praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas uvesti u veliki finansijski rizik u završnom delu jednog poslovnog projekta, zbog čega biste mogli da umesto očekivanog dobitka budete na gubitku i da vam taj projekat propadne. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam omogućiti da pokrenete novi program usluga na polju lepote.

Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da uspešno privedete kraju projekat koji ste radili po novim metodama i gde ste vi nalazili idejna rešenja. To će vam doneti priznanja nadređenih, a moguće je i unapređenje. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i omogućiće vam da pokrenete novu saradnju sa inostranim partnerom kao i da dobijete podršku od finansijskih institucija za jedan budući projekat koji je u pripremi. Trigon Venere sa Uranom 22. decembra će vam omogućiti da se zahvaljujući plodnim idejama i veštim potezima neočekivano probijete ispred konkurencije i da ovu poslovnu godinu završite sa dobitkom. Ovo će vam doneti siguran napredak u karijeri i nagrade.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga lepote, kao što su kozmetika, frizerske usluge ali i usluge povezane sa modom, dizajnom i finansijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Saturnom u prvoj dekadi decembra će vam doneti sklad i stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Posebnu pažnju ćete posvetiti poboljšanju forme vaše emotivne veze. Unećete više razumevanja u odnos. Sunce će 12. decembra praviti sekstil sa Saturnom i doprineće vašoj inicijativi gde ćete biti od velike podrške svom partneru.

Druga polovina decembra vam donosi miran period koji ćete provoditi tako što ćete uz saradnju vašeg partnera zajedničkim snagama raditi na ostvarivanju onoga što ste planirali. Dogovorićete se kako ćete provesti novogodišnje praznike i pripremićete sve neophodno. Imaćete dobar osećaj šta je potrebno vašem partneru da bi se osećao voljenim.

Ako ste slobodni:

Jedno površno poznanstvo ćete produbiti jer ćete sa osobom koju tek povremeno viđate i razmenite par reči doživeti kao nekoga s kim možete dobro da se razumete. Simpatije će biti obostrane i spontano ćete početi da se više viđate i razmenjujete informacije u vezi zajedničkih interesovanja. Pojaviće se i obostrana osećanja. Dogovorićete se da zajedno izađete na proslavu novogodišnje večeri i dobro ćete se provesti. Poželećete da započnete emotivnu vezu i ispunićete želju.

Nešto stariji Lavovi će postati bliski sa osobom sa kojom se poznaju preko zajedničkog prijatelja. Otkrićete kako se u mnogo čemu razumete i da imate mnoga zajednička interesovanja. Doći će do ulaska u intimni odnos i do emotivne veze.

ZDRAVLJE

Tokom decembra vas očekuje dobro i stabilno zdravlje, osim što ćete biti osetljivi na hladnoću i može da vam se dogodi lakša prehlada. Zbog toga nastojte da izbegavate duži boravak na hladnom, vetrovitom i kišnom vremenu. Izbegavajte i zagađen vazduh jer će vam pluća isto tako biti osetljiva, a biće pojačana i vaša osetljivost na stresne okolnosti.

Tokom decembra će vam prijati ishrana koja uključuje namirnice koje sadrže gvožđe. Pripremajte goveđe, pileće i ćureće meso, kao i pileće iznutrice. Od ribe i morskih plodova jedite sardine i ostrige. Uključite i jaja u ishranu. Mleko i kravlji sir uzimajte za doručak. Od povrća jedite pasulj, soju i spanać. Od voća suvo grožđe i smokve. Pripremajte kakao napitak.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd