Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Ribe – Astrosymbolica
 

Mesečna prognoza za znak Riba

FEB 19-MAR 20
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Ribe-1.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/12-Ribe.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i prouzrokovaće ozbiljne teškoće u pribavljanju neophodnih sirovina i sredstava za rad. Doći će i do teškoća u postizanju predviđenih rokova. Završetak pojedinih važnih radnih zadataka ćete biti primorani da odložite. To bi vam moglo naneti gubitke. Venera i Merkur koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrate sa Neptunom i Jupiterom. To će vam doneti sklonost ka donošenju pogrešnih odluka jer nećete moći da jasno sagledate vaše mogućnosti u odnosu na trenutna kretanja na tržištu i opštu poslovnu situaciju. Budite pažljivi jer vam se može dogoditi da vaš položaj i status na poslu bude doveden u pitanje ukoliko donesete pogrešnu odluku i napravite gubitak vašem preduzeću. Ako ste na rukovodećem položaju, opozicija Sunca sa Marsom vam može doneti nesuglasice i sukobe sa osobama koje su iznad vas. Nailazićete na mnoge opasnosti po vaš položaj i karijeru, zbog čega je naročito važno da budete pažljivi u vezi svega što je vaša odgovornost u poslu.

Merkur će ući u znak Jarca 6. decembra, a Venera će ući u Jarca 12. decembra. Ovo će vam omogućiti da započnete nove saradničke odnose koji se mogu pokazati korisnim i isplativim ali ćete trebati da se prvo dobro organizujete. Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspeh u pregovorima oko novih predstojećih projekata. Imaćete uspeha ako se bavite komunikacijama, modernim tehnologijama i trgovinom. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i omogućiće vam povoljne uslove za ostvarenje zarade koja će premašiti vaša očekivanja. Merkur i Venera će u trećoj dekadi decembra praviti sekstil sa Neptunom i imaćete dobar osećaj kako da ovu godinu završite uspešno i sa dobitkom.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, trgovine, IT industrije, saobraćaja, ekonomije i javnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i Jupiterom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa voljenom osobom oko zajedničkih planova i ciljeva. Nailazićete i na nekorektne postupke vašeg partnera koji će nastojati da svoje želje ostvari i pored vašeg neslaganja. Moguće su svađe. Ulazak Merkura u znak Jarca će dovesti do pomirenja.

Merkur će u drugoj polovini decembra praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam da se lako dogovorite sa voljenom osobom oko svega što vam bude važno. Moguća su i prijatna, neočekivana iznenađenja. Partner će vam ispuniti jednu želju. Sekstil Merkura sa Neptunom doneće vam dobar provod za novogodišnje praznike u društvu zajedničkih prijatelja.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam donosi poznanstva sa više osoba koje će vas na prvi pogled privući ali ćete ubrzo otkriti da se iza naizgled lepog vaspitanja i poštenih namera kriju nešto sasvim drugo i da to nisu osobe kakvim se predstavljaju. Osećaćete se razočarano i izmanipulisano. U drugoj polovini decembra ćete upoznati nekog ko će vam prići sasvim iskreno i dokazati da zaslužuje vaše poverenje. Provešćete lepe trenutke u novogodišnjoj proslavi, a moguća je i veza.

Nešto starije Ribe će doživeti razočarenje u osobu koja im se dopadala i prekinuće odnos. U drugoj polovni decembra ćete upoznati osobu koja ima slična interesovanja i može da vas emotivno dodirne. Ovo bi mogao da bude skladan odnos.

ZDRAVLJE

Sunce u prvoj polovini decembra pravi opoziciju sa Marsom, što će dovesti do pada vašeg imuniteta i podložnosti upalama i infekcijama koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Mogući su problemi sa visokom krvnim pritiskom, kao i disbalans hormona. U drugoj polovini decembra ćete se osećati dobro i vaše zdravlje će biti stabilno. Više se krećite.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice bogate gvožđem. Od mesa jedite govedinu i živinu. Od ribe će vam prijati tuna, sardina i skuša. Od morskih plodova škampi i ostrige. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak, pasulj i sočivo. Od voća jedite jabuke i sušene smokve, šljive i urme. Jedite još pahuljice od celog zrna žita i crnu čokoladu. Pijte više vode.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd