Mesečna prognoza za znak Strelca

NOV 22-DEC 21
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Strelac-1.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/09-Strelac2.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Mars će na početku jula praviti kvadrat sa Plutonom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama i potezima na polju novca. To vam može naneti gubitke. Izbegavajte poslovanje sa sumnjivim osobama i ulazak u poslove koji naizgled obećavaju laku zaradu. Čuvajte se prevare. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas ometati u završnoj fazi jednog radnog zadatka zbog pogrešnih informacija, što će dovesti do kašnjenja u rokovima. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu. Nailazićete na nesuglasice sa radnim kolegama i na teškoće ako se bavite uslugama i zdravstvom. Sa nadređenima na poslu su mogući sukobi. Merkur će ući u znak Raka i započećete da planirate i organizujete tokove novca i finansiranje aktuelnih projekata i radnih zadataka. Pri tome je važno da se ne zadužujete i ne ulazite u velike finansijske transakcije, posebno one sumnjivog tipa. Trigon Venere sa Saturnom 13 jula doneće vam uspeh u oblastima komunikacija i trgovine, a uspećete i da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima. Na polju javnosti imaćete dobitke. Ostvarićete stabilnost u radu.

Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj za upravljanje finansijama i platnim prometom. Uspećete da naplatite veliki deo vaših potraživanja. Merkur će ući u znak Lava 19. jula, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Ovo će vam doneti početak pregovora sa inostranim partnerima koji bi mogli da unaprede vaše poslovanje i uvećaju zaradu ako ih uspešno okončate. Dobićete pomoć i podršku osobe na visokom položaju. Kako će Merkur u trećoj dekadi jula praviti kvadrat sa Marsom i Uranom, nailazićete na velike izazove u nastojanju da pokrenete planirane poslove i postignete obostrano prihvatljiv sporazum. Imaćete nesuglasice sa nadređenima i nailazićete na neočekivane i nepredviđene smetnje.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima informatike, javnosti, ugostiteljstva, turizma i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Saturnom na početku jula poboljšaće komunikaciju između vas i voljene osobe. Razgovaraćete o važnim stvarima i uspećete da se dogovorite oko nečega što duže vreme planirate ali niste bili u mogućnosti da ostvarite. Sredinom jula će kvadrat Merkura sa Jupiterom dovesti do neslaganja oko ulaganja zajedničkih sredstava i oko zabave.

Trigon Merkura sa Neptunom u drugoj polovini jula će vam omogućiti više sklada u porodičnim odnosima. Bićete dobro organizovani u vezi svega što će biti važno članovima vaše porodice i u čemu će im trebati vaša podrška. Trigon Merkura sa Jupiterom doneće vam više zabave i radosti sa voljenom osobom. Neslaganja su moguća oko planiranja putovanja.

Ako ste slobodni:

Početkom jula ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom inteligencijom, životnim stavovima i interesovanjima koja se podudaraju sa vašim. Otkrićete kako se dobro razumete i kako možete otvoreno da razgovarate o raznim temama. Jedino što vam neće sasvim odgovarati je to što vaša nova simpatija ima vrlo dinamičan društven život, a vama više odgovara da budete intimni i da više vremena provodite zajedno. To vas neće sprečiti da se zbližite i uživate u provodu.

Nešto stariji Strelci će uneti više zabave i druženja u svakodnevne aktivnosti. Upoznaćete osobu koja je puna energije i koja će umeti i da vas pokrene na akciju i da vas prati u vašim akcijama. Mada će postojati i neke razlike, veza je moguća.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula donosi vam opasnosti od povreda, zbog čega je neophodno da budete pažljivi u rukovanju oštrim alatom. Biće vam osetljivi grlo i želudac, zbog čega je važno da vodite računa da jedete samo svežu hranu i izbegavate previše hladne napitke. U drugoj polovini jula ćete biti podložni psihosomatskim smetnjama i umoru.

Potrebna vam je dijetalna ishrana sa umanjenim unosom ugljenih hidrata. Za doručak možete pripremati jaja u koja možete dodavati povrće, na primer luk i paprike. Od povrća možete jesti zelenu salatu, krastavac, papriku, spanać, šargarepu, karfiol i pečurke. Meso i ribu možete jesti svakodnevno, kao i sireve. Preporučuju se i orašasti plodovi i mineralna voda.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd