Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Strelac – Astrosymbolica
 

Mesečna prognoza za znak Strelca

NOV 22-DEC 21
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Strelac-1.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/08/09-Strelac2.jpg
Ljubav
Finansije
Posao
Zdravlje
POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i izazvaće neslaganja i sukob interesa sa jednim poslovnim partnerom. Ukoliko ne uspete da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje, doći će do prekida partnerstva, a to bi moglo da vam nanese štetu i gubitke. Kvadrat Merkura sa Neptunom i Jupiterom usporiće vas u organizovanju završnog dela radnih zadataka, što će vas primorati da neke rokove pomerite, što vam može dodatno iskomplikovati finansijsku situaciju. Najviše teškoća ćete imati ako se bavite oblastima menadžmenta, hemijske industrije i prosvete. Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da ostvarite napredak u pregovorima oko novog dugoročnog projekta i doneće vam uspeh u oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca, što će vam omogućiti da se bolje organizujete oko rešavanja svih važnih finansijskih pitanja. Uspećete da stabilizujete priliv novca i da usmerite sredstva tamo gde je prioritetno. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam doneti uvećanje prihoda i povoljne investicije.

Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom i donosi vam napredak u proširenju ponude vaših usluga. Očekuje vas veliki uspeh ako se bavite uslugama iz oblasti IT industrije i informatike, kao i ako su vaše usluge na online platformama. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna, što će vam otvoriti pogodne mogućnosti za pokretanje novih projekata u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, prosvete i u svim kreativnim oblastima. Merkur će 25. decembra praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da sve neophodne zadatke dovršite na vreme. Poslovnu godinu ćete završiti sa dobitkom. Merkur će krenuti retrogradno krajem decembra i upozorava vas da se pripremite za nadoknadu ranije odloženih zadataka.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga koje su usmerene na pružanje i razmenu informacija, komunikacije i IT sektor.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i Jupiterom i izazvaće neslaganje sa partnerom oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Sa članovima porodice se nećete dobro razumeti. Suočavaćete se sa potrebom da se nešto preuredi u domaćinstvu oko čega nećete moći da se dogovorite sa voljenom osobom. Bićete oboje napeti.

Trigon Merkura sa Uranom u drugoj polovini decembra donosi vam plodne ideje kako da rešite neslaganja sa partnerom oko ulaganja zajedničkih finansija i to ćete uspeti u praksi da izvedete. Oboje ćete biti zadovoljni. Sekstil Merkura sa Neptunom u trećoj dekadi decembra će vam doneti dobar osećaj za želje vašeg partnera. Bićete puni razumevanja.

Ako ste slobodni:

Prva dekada decembra dovešće do nezadovoljstva osobama koje će vam predlagati intimne odnose i pokušavati da vam se dopadnu kako bi imali emotivnu vezu sa vama. Niko od njih neće biti vredan vaše pažnje, a moguće su i neprijatne scene kada nekoga od njih otvoreno odbijete. Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će vam delovati dovoljno kvalitetno, a simpatija će biti obostrana. Provešćete zajedno novogodišnje praznike u prijatnoj atmosferi.

Stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će biti dinamična, aktivna i puna pokretačke energije. U početku će između vas dvoje postojati neka vrsta nadmetanja u dominaciji ali ćete u drugoj polovini decembra ući u intimne odnose i vezu.

ZDRAVLJE

Prva dekada decembra vam donosi osetljivo zdravlje. Bićete podložni virusima i upalama. Disajni sistem će vam biti naglašeno osetljiv, a moguća je i jača glavobolja zbog niskog pritiska kada su promenljive vremenske prilike ili kada ste umorni. Druga polovina decembra vam donosi poboljšanje i oporavak. Potrebna vam je svakodnevna relaksacija i odmor.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže magnezijum i vitamine. Jedite svakodnevno orašaste plodove i zeleno lisnato povrće. Prijaće vam spanać, blitva, grašak, brokoli, kelj, pasulj, soja i sočivo. Od voća jedite avokado, banane, suve smokve, orahe, lešnik i bademe. Meso jedite umereno. Kakao, jogurt i kefir pijte svakog dana, uz E vitamin.

Naruči svoju astrološku prognozu

GODIŠNJI HOROSKOP
3529,00 rsd
SOLARNI POVRATAK
2899,00 rsd
VLADARI VREMENA
4699,00 rsd