Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
O meni – Astrosymbolica
 

O meni

Igor Pavluković

BLIZANCI
JARAC
RAK

Astrološkim konsultacijama sam počeo da se bavim 1989. godine. Prvi put se pojavljujem u TV emisijama 1993. godine. Od 1995. do 2005. sam vodio autorske emisije iz oblasti astrologije i graničnih područja nauke na Mini Radiju. Postajem član „Društva Astrologa Jugoslavije“ (prvog astrološkog udruženja) 2000. godine. Svoje astrološko obrazovanje nastavljam da usavršavam na astrološkim kongresima i seminarima. Od 2005. do 2012. vodio sam autorske TV emisije na „TV K23″ iz oblasti astrologije: „Atmosfera“ i „Vaš lični horoskop“. Autorske astrološke tekstove počeo sam da objavljujem na internetu, na blogovima i društvenim mrežama od 2009. godine. Tokom 2013. godine u Novom Sadu držao sam astrološka predavanja u kafe-knjižari „Nublu“. 2014. u Beogradu osnivam astrološki klub „Polaris“ gde držim predavanja, seminare i časove iz oblasti astrologije.

Astrološke konsultacije i analize obavljam u savetodavnoj formi, nastojeći da klijentu omogućim uvide u to kako da efikasnije funkcioniše u raznim oblastima života, da koristi svoje prednosti i da prevaziđe svoje slabosti.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Igor-3-br-red-1a-st.png

Moja natalna karta

Ascendent u znaku Jarca daje mi ozbiljnost i posvećenost. U ranim godinama donosi teškoće u izražavanju, a uspeh i stabilnost dolazi u kasnijim godinama života. Vladar ascendenta Saturn nalazi se u znaku Ovna, dole ispod horizonta, što me čini većim delom introvertnim i nestrpljivim. Saturn ima kvadrat sa Mesecom, što donosi velike izazove u bliskim odnosima ali i mogućnost da kroz kvalitetne odnose prevazilazim sopstvena ograničenja. Trigon Saturna sa Jupiterom donosi težnju ka višim sferama znanja.

Sunce u znaku Blizanaca ukazuje na moju radoznalost, potrebu za kretanjem, informacijama i učenjem. Daje mi prilagodljivost i snalažljivost. Sunce se nalazi između Venere i Marsa sa kojima je u konjunkciji, što mi donosi skriveni magnetizam i težnju ka isticanju kroz istraživanje nedovoljno poznatih i istraženih sfera. Mesec u znaku Raka daje mi empatiju i brižnost koju otežano ispoljavam zbog kvadrata sa Saturnom. Mesec u konjunkciji sa descendentom donosi mi uspeh na polju javnosti.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/07/moja-karta-ta-1.png

TROPICAL

SUNCE
BLIZANCI 9°28'
MESEC
RAK 18°40'
MERKUR
RAK 0°28'
VENERA
BLIZANCI 3°52'
MARS
BLIZANCI 15°29'
JUPITER
LAV 28°02'
SATURN
OVAN 21°52'
URAN
DEVICA 25°05' R
NEPTUN
ŠKORPION 24°46' R
PLUTON
DEVICA 20°10' R