Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Treća kuća horoskopa – Astrosymbolica
 

Treća kuća horoskopa

06/07/2020by web1
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2020/07/treca-kuca-horoskopa.jpg

Treća kuća simbolizuje energiju u vidu rada koji ulažemo u ono što želimo da postignemo. Ovde je reč o radu koji je neophodan da bismo stvorili nešto što je neophodno za naš neporedan opstanak, tj. naše svakodnevne životne potrebe. U to spadaju osnovne stvari za preživljavanje. Kako bismo obavljali svakodnevne aktivnosti, potrebno je da se organizujemo, isplaniramo, pokrenemo i povežemo sa okolinom. Rad na proizvodnji onoga što nam je neophodno za svakodnevne potrebe zahteva intenzivno ulaganje energije u kraćem vremenskom roku. Da bismo se pokrenuli na rad, neohodna nam je motivacija. Dobijamo podršku od nama bliskih osoba u vidu saradnje sa njima.

Treća kuća u svojoj simbolici sadrži pokret, kretanje, saobraćaj lokalnog karaktera. Organizaciju i planiranje svakodnevnih aktivnosti. Sve aktivnosti koje obavljamo svakog dana. Odnose sa bliskim rođacima, prvenstveno rođenom braćom i sestrama. Odnose sa okolinom, najpre susedima. Način razmišljanja natusa i komunikaciju. Orijentaciju u prostoru i sporazumevanje pomoću simbola, što obuhvata i pismenost.

Tradicionalno Mars vlada trećom kućom, a Mesec se u njoj raduje.

Mars kao tradicionalni vladar treće kuće simbolizuje ulaganje energije u svakodnevne aktivnosti, rad, pokret, usmerenost ka cilju i prevazilaženje prepreka na putu do cilja, tj. željenog ostvarenja.

Mesec koji se raduje u trećoj kući predstavlja motivaciju koju dobijamo kroz unutrašnje osećaje koji nam daju informacije o onome što se nalazi u našoj neposrednoj okolini i omogućuju nam interakciju sa spoljnim svetom.