Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Izrada horoskopa – Astrosymbolica
 

Izrada horoskopa

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/LH-3.png

Otkrij svoj životni put

5990,00 rsd

  • OPIS
  • DODATNE INFORMACIJE

Natalni horoskop daje opis ličnosti pojedinca i način na koji pojedinac reaguje na okolnosti koje mu se u životu dešavaju. Kroz analizu natalnog horoskopa astrolog klijentu opisuje koje su klijentove jače strane i šta su slabosti, na čemu je važno da radi kod sebe da bi određene delove svoje ličnosti ojačao. Kroz natalni horoskop klijent može bolje upoznati sebe kroz sledeće oblasti: lične osobine, odnos prema novcu, saobraćaj na kraće i duže relacije, putovanja u inostranstvo, odnos prema zdravlju, posao, kakvi su mu odnosi – sa roditeljima, bračnim ili emotivnim partnerom, decom, prijateljima, šta za njega predstavlja opasnost i drugo. Kroz analizu natalnog horoskopa astrolog pomaže klijentu da pronađe najbolji način za uspostavljanje ravnoteže u svakodnevnom životu i da nauči kako da svoje potencijale efikasnije koristi, što će mu omogućiti da postigne više uspeha tamo gde želi, a pomoći će mu i da ostvari važne životne ciljeve.

Ako astrolog ustanovi da klijent ima teškoća u emotivnim vezama, upoznaće ga sa onim što mu pravi problem na tom polju. Na prvom mestu, to su ponašanje i reakcije klijenta kojih on nije svestan. Moguće je da je klijent previše povučen, da upada u zavisničke veze, da se vezuje za osobu od koje podsvesno očekuje da se na neki način brine o njemu ili se vezuje za osobu sa kojom odigrava igre kakve je imao sa jednim od roditelja. Sve to je vezano za nedovoljno razvijen emotivni deo klijenta. Zadatak astrologa je da ukaže klijentu na metode koje će mu pomoći da ojača i razvije svoj kapacitet građenja stabilnih i plodnih odnosa, umesto nestabilnih i neplodnih, tj. problematičnih. Astrolog će opisati klijentu i kakav tip osobe ovaj privlači sebi kada ulazi u emotivnu vezu. Opisaće mu kakve tipove ličnosti kod drugih ljudi treba da izbegavaza emotivne veze. Takođe će mu opisati kakav je tip njegovog životnog partnera i kako će ga prepoznati. Na sličan način će astrolog klijentiu opisati i ostale životne oblasti i uputiće ga kako da se ponaša da bi prevazišao probleme na koje nailazi i kako da koristi već razvijene potencijale.

Analiza natalnog horoskopa, kada se radi usmeno, obično traje oko sat vremena do dva sata. Tokom analize omogućeno je snimanje u audio formatu po želji klijenta, tako da klijentu ostaje trajni zapis analize ili konsultacije sa astrologom. Rad sa astrologom može da se obavlja ličnim dolaskom ili preko aplikacije za online komunikaciju.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/uporedni.png

NOVO!Koliko ste kompatibilni
sa voljenom osobom

Sinastrija je grana astrologije koja se bavi odnosima između dvoje ili više ljudi. Uporedni horoskop opisuje vaš odnos sa drugom osobom iz svih uglova koji su sastavni deo svakog odnosa. Svrha uporednog horoskopa je nalaženje zajedničke tačke koja predstavlja težište ili temelj odnosa. Pronalaženje osnove koja povezuje dve osobe u odnos je neophodno kako bi se mogli odrediti pravci i metode za dalji razvoj odnosa i skladnu međusobnu interakciju. Uporedni horoskop služi da ukaže klijentu na načine poboljšanja kvaliteta odnosa u svim aspektima života.

NOVO!Otkrij povoljne životne periode

Prognostički horoskop opisuje pogodne i nepogodne periode u vremenu za preduzimanje akcija na životnim poljima koja su opisana u natalnom horoskopu. Svrha prognostike je da ukaže klijentu kako da uspešno iskoristi povoljne periode u godini, kako bi ostvario željeni uspeh u oblastima života u kojima će za to postojati otvorene mogućnosti, kao i da mu ukaže na koje načine može da ublaži, izbegne ili prevaziđe teškoće na koje će nailaziti u određenom periodu u nekim oblastima života ili u odnosima sa pojedinom osobama.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/IO-6.png
https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Poslovni-1.png

POSLOVNI HOROSKOPAnaliza
vašeg posla

Poslovna astrologija se bavi analizom ostvarenja vašeg uspeha i napretka na poslu. Ukazuje na pogodnosti koje vam se pružaju i prepreke na koje nailazite. Daje vam savete kako da rešavate prepreke i teškoće. Ukazuje na vaše poslovne odnose i prilike koje vam se pružaju kroz saradnju. Iz ovog horoskopa možete saznati koje osobe vam odgovaraju za poslovnu saradnju i partnerstvo, a koje ne. Ukazuje na povoljne i nepovoljne periode za određene poslovne poduhvate. Kroz poslovni horoskop možete imati jasniji uvid u sve što vam je neophodno za uspešno poslovanje.

HOROSKOP ZDRAVLJAKakvo je vaše zdravlje

Medicinska astrologija se bavi proučavanjem zdravlja klijenta, slabostima tela, izazivačima bolesti i toka bolesti, dok sa druge strane ukazuje na lekove i metode kojima se leče aktuelne bolesti, jača imunitet organizma i ukazuje na preventivne mere koje je poželjno preduzimati. Astrolog koji se bavi medicinskom astrologijom potrebno je da ima i medicinsko znanje, tačnije završen medicinski fakultet i lekarsku licencu. Ako nije stručan u tom pogledu, može da ukazuje samo na potencijalne slabosti ali nije moralno korektno da daje klijentu remedijalne mere. Većinom se tradicionalna medicinska astrologija bavi lečenjem lekovitim biljkama.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/05/Medicinski-2-1.png

IZABERI NAJBOLJE ZA SEBENaruči svoju ličnu astrološku analizu

Izaberite i naručite analizu horoskopa koja odgovara vašim trenutnim potrebama. Ako vas interesuje vaš životni put, Natalni horoskop je pravi izbor. Ako vas interesuju dešavanja ju budućnosti, izaberite Godišnji horoskop. Ako vas zanima kako se slažete sa voljenom osobom ili da li ste kompatibilni sa osobom koja vam se dopada, Uporedni horoskop će vam dati prave informacije i uputstva.

NATALNI HOROSKOP
GODIŠNJA PROGNOZA
UPOREDNI HOROSKOP