Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file for the "editorScript" defined in "contact-form-7/contact-form-selector" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.5.0.) in /home/itcreator/public_html/astrosymbolica.net/wp-includes/functions.php on line 5835
Pojedinačne usluge – Astrosymbolica
 

Pojedinačne usluge

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/LH-3.png

NOVO!Upoznaj svoj
lični horoskop

Osnovna astrološka karta koja se koristi u analizi horoskopa je natalna karta. Predstavlja trenutak kada je osoba došla na svet, pa je poznata i kao karta rođenja. Neophodni podaci za tačno izračunavanje karte rođenja su: datum, vreme i mesto rođenja. Svaki pojedinac je opisan otiskom trenutka svog rođenja. Horoskop predstavlja časovnik, kao što mu i naziv govori – pokazatelj vremena. Svaki trenutak u vremenu je jedinstven i neponovljiv, kao što je i svaki čovek jedinstven.

NOVO!Naručite horoskop i odaberite oblast analize

Postoje različite vrste analiza horoskopa. Odaberite onu koja odgovara vašim trenutnim potrebama. Na raspolaganju su vam: natalni horoskop, godišnja prognoza, ljubavni, uporedni ili horoskop odnosa, poslovni horoskop, karmički ili horoskop genetike, konsultacije koje se odnose na nekoliko aktuelnih životnih oblasti, horarni horoskop ili odgovor na konkretno pitanje, elekcioni horoskop za započinjanje nečega novog, horoskop relokacije za najbolje mesto za selidbu, karta lokalnog prostora za uređenje stana ili kupovinu nekretnine.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/IO-1c.png

Horoskop ličnosti

Horoskop ličnosti prikazuje vaš osnovni tip ličnosti i temperament. Ukazuje precizno na vaše snage i slabosti, tj. šta vam pruža podršku u ostvarivanju životnih ciljeva, koje osobine možete da iskoristite kako biste bili uspešni tamo gde to želite i šta je to što vam stvara prepreke i ometa vas na putu ka uspehu. Ovaj horoskop vam daje informacije u kojem poslu biste bili uspešni, kakva osoba vam najviše odgovara za vezu ili brak, kakvi će biti vaši porodični odnosi, odnosi sa decom, bliskim rođecima i prijateljima. Opisuje kako funkcionišete u svim oblastima života.

Koja je svrha horoskopa ličnosti? Kroz analizu ovog horoskopa dobijate precizne i kvalitetne savete kako da ublažite ili prevaziđete lične slabosti i nedostatke koji vam ometaju ostvarenje uspeha i ciljeva. Dobićete informacije o onome što ne možete promeniti, a što je sastavni deo vaše ličnosti, ali što možete iskoristiti tako da bude funkcionalno za vas. Između ostalog, dobićete savete kako da izgrađujete i održavate odnose sa bliskim osobama, prijateljima, na poslu, kako da svoje zdravlje održavate stabilnim, kako da uređujete dom da biste se osećali udobno i mnogo drugih korisnih saveta.

https://astrosymbolica.net/wp-content/uploads/2021/04/HL-1c.png

TROPSKI

SUNCE
JARAC 0°00'
MESEC
ŠKORPION 9°0'
MERKUR
STRELAC 19°8'
VENERA
VODOLIJA 2°21'
MARS
ŠKORPION 21°48'
JUPITER
JARAC 4°24'
SATURN
JARAC 20°16'
FORTUNA
JARAC 6°54'
DUH
DEVICA 24°54'
PN. LUNACIJA
BLIZANCI 19°52'

UTISCIKakvi su utisci klijenata

“Saveti koje sam dobila u analizi ličnog horoskopa pomogli su mi da uvidim važne stvari o sebi samoj i da njihovom primenom postignem mnogo više uspeha u svom životu.”

Marija Lazić

LAV
DEVICA
OVAN

“Svake godine naručujem Godišnji horoskop zato što mi pruža dragocene informacije kada nešto mogu da neometano započnem, u kojim oblastima ću imati uspeha, a šta bi trebalo da izbegavam.”

Lidija Božić

BIK
LAV
RIBE

“Horoskop odnosa mi je pomogao da shvatim uzroke nesuglasica koje sam imao u odnosima sa suprugom dugi niz godina i ukazao mi je kako da to ispravim. Od tada imam skladne bračne odnose.”

Josip Matlak

RIBE
JARAC
RAK